Материална база

МАГАЗИН / ШОУРУМ - ЕЛИН ПЕЛИН

Магазин "ЕЛЕКТРОСВЯТ УЛТРАЛУКС", гр. Елин Пелин предлага за директна продажба цялата гама артикули на марката Ultralux, както и други електроматериали. При нас може да разгледате на живо всеки продукт, който ви интересува, както и да поръчате по каталог. За по-голямо удобство на клиентите осъществяваме и доставки до адрес с куриер при поръчка по телефона или онлайн.

 

МАГАЗИН / ОФИС / РАБОТИЛНИЦА - С. МУСАЧЕВО

Фирмата разполага с материална база, намиращата се на територията на с. Мусачево (община Елин Пелин), в това число влизат:

- ОФИС Работен офис на фирмата

- РАБОТИЛНИЦА напълно оборудвана електромеханична работилница със всички необходими инструменти за извършване на услигите, предлагани от фирмата.

- СКЛАД Складова база с електроматераили, необходими за дейността на фирмата, включително и търговки склад за магазина.

- МАГАЗИН / ШОУРУМ МАГАЗИН "ЕЛЕКТРОСВЯТ" - предлагаме възможност за директна покупка на електроматериали, поръчка по каталог и избор директно от мострените табла. По този начин клиентите могат да се докоснат на живо до предлаганите от нас продукти.

 

ИНСТРУМЕНТИ

Фирмата разполага с богата гама от преносими и стационарни ръчни и електромеханични инструменти, в това число и богата гама от заваръчни апарати, както и многообразие от измервателни уреди. Ние работим с марките:

 

ПЕРСОНАЛ

Във фирма „ЕЕГ Инженеринг” ЕООД работят висококвалифицирани специалисти с електротехническо образование, които са основният инструмент за постигане на добри резултати в нашата работа.Ние разполагаме и с висококвалифициран инженерен персонал с достатъчно голям опит и умения, които са гаранция за качеството на нашите услуги.