Партньори

Нашата фирма работи с много партньори в лицето на нашите доставчици и директни производители на електроапаратура и електротехнически изделия. Ние работим и с няколко организации и фирми, които ни дават възможност да Ви предоставим широка гама от услуги и готови инженерни решения:

ШРАК ТЕХНИК

SCHRACK TECHNICK LOGO

Шрак Техник е фирма, с която сме създали трaйно партньорство през годините. Фирмата предлага огормна гама от продукти - апаратура, табла, осветление, решения за електромобили и много други. Основното направление в което си сътрудничим е доставката на електроапаратура. Ние произвеждаме табла за наши клиенти и клиенти на Шрак Техник, същевременно разчитаме изцяло на тяхната техническа подкрепа при инженеринга, проектирането и изпълнението на проектите. Шрак техник е един от най-верните и коректни партньори през годините. Благодарение на тях ние ви предлагаме надежни и сигурни решения.

ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК

SCHNEIDER ELECTRIC LOGO

Шнайдер Електрик е фирма, с която работим от десет години. От 2008 година насам сме официални партньори. Фирмата предлага огормна гама от продукти - апаратура, табла, трансформатори, шинопроводи, кабелни канали, ключове и контакти и много други. Шнaйдер Електрик предлага и готови инженерни решения в цялата област на индустрията и бита, като например - BMS, непрекъсваеми електрозахранвания, възобновяеми източници и много други. Като нейн партньор, ние имаме възможност да Ви предложим голяма част от продуктите и решенията, предлагани от фирмата, гарантирайки Ви качество, коректност и бърза доставка.

УЛТРАЛУКС

Ултралукс е регистирана търговска марка на Боряна Груп. От 2013 година в резултат на нашето партньорство отворихме фирмен магазин на Ултралукс на територията на гр. Елин Пелин. Като официален търговски представител за община Елин Пелин, нашата фирма разполага с целия асортимент на търговската марка Ultralux. Като дългосрочен партньор на Ultralux, фирма ЕЕГ Инженеринг има за цел да спомага развитието на марката и да осъществява търговски отношения с клиенти на едро на територията на община Елин Пелин и региона.