Електротабла

КАКВО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ???

„ЕЕГ ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД   предлага изработка и монтаж на голяма гама електротабла. Ние работим с качествена апаратура и табла на фирмите SCHNEIDER ELECTRIC, SCHRACK TECHNIK, CHINT и други.

Ние произвеждаме различни видове - разпределителни табла, табла за управление на производствени процеси, табла за управление на ОВИК системи, табла за управление на двигатели и др. Всяко едно табло е изпитано спрямо съответния стандарт и притежава декларация за съответствие както и необходимите документи за сертифициране на вложената апаратура. Ето и основните процеси при изработката на едно табло.

ОТ ПРОЕКТИРАНЕ ДО МОНТАЖ

Вие може да поръчате табло при нас както по ваш готов проект така и по изработен от нас проект на базата на предоставено от вас техническо задание. Изработката на таблото се извършва в нашата работилница от висококвалифицирани електротехници. Ние използваме най-съвременни методи за електромеханичен монтаж гарантиращи сигурност и безопасност. След изработката на всяко едно табло ние извършваме механична, логическа и електрическа проверка, както и цялостна проверка на функционалностите му след което то бива монтирано от нашите квалифицирани специалисти на вашия обект.

ТЕХНОЛОГИИ И ИНОВАТИВНОСТ:

Всички табла произведени от ЕЕГ инженеринг с ток от 63А – 3200А се изпълняват със стандартизирани елементи. Стремим се да базираме изпълението на таблата на модулен принцип даващ максимална гъвкавост и надеждност. Основен фактор при изработката на таблата е безопасността при работата с тях. За големи токове използваме иновативна шинна система на Wohner.

 

ШИННА СИСТЕМА 60мм – WOHNER:

Наши партньори: